SWEA Care

SWEA CARE

Många av oss saknar familj och släktingar här i närheten och vi har nu glädjen att meddela att vi har en SWEA Care grupp som finns här för dig i vått och torrt. 

Varje månad bjuder SWEA Care in alla medlemmar i SWEA DC  till SWEA Care Café via Zoom. Det är en mysig fikastund och till för att vi enkelt kan lära känna varandra genom att bara träffas och prata. Ibland har vi ett tema eller bjuder in,en gäst eller  bara umgås vi och har trevligt tillsammans.

SWEA Care är en stöd-intressegrupp som har med syfte att hjälpa medlemmar och att finnas till hands  lokalt när olika behov uppstår.

SWEA Cares ledningsgrupp har arbetat fram en policy som innehåller regler för hur vi kan respektive inte kan agera. Det är särskilt viktigt med tanke på tystnadsplikt och det konfidentiella som naturligtvis gäller och att du kan känna dig trygg när du vänder dig till oss.  

Det behöver inte vara någon drastisk situation för att be om stöd och hjälp. Det kan vara allt från en promenad, sällskap till ett SWEA evenemang, stöd vid tillfällig sjukdom, fika eller en pratstund. SWEA DC omfattar en stor geografisk yta, därför har vi löst det med kontaktpersoner i de olika områdena. 

Behöver du hjälp, eller om du känner någon Swea medlem som är behov av hjälp tveka inte att  nå ut till oss, vi är här för dig.

Kontaktperson för SWEA Care är Chatarina Lindvall. Du är varmt välkommen att höra av dig om du vill prata med någon av oss eller om du har frågor eller förslag: sweadccare@gmail.com