Washington DC

Om oss

SWEA Washington DC hälsar dig hjärtligt välkommen!

Hjärtligt välkommen till vår gemenskap här i Washington DC, ett av de 70 avdelningarna i denna världsomfattande organisation, Swedish Women’s Educational Association (SWEA), med ca 6000 medlemmar.

Så trevligt att du har hittat hit och funderar på att bli medlem. Vare sig du är hemmavarande eller yrkesarbetande är SWEA DC en fantastisk mötesplats för svensktalande kvinnor bosatta i District of Columbia, Maryland och Virginia med en åldersfördelning f.n. från 24 till 90+! Vi är en medlemsdriven organisation och vi erbjuder en mängd varierande aktiviteter för att umgås, utvecklas, inspireras och framförallt ha roligt tillsammans. Vi ser fram emot ditt deltagande. Se vår kalender för att hinna med till vår nästa sammankomst. Du anmäler dig enklast genom att klicka på länken Medlemskap och fyll i blanketten. Sedan hör vi av oss med mer instruktioner.

Väl mött!

Viveca Stahl Kazarian

President, SWEA DC

washingtondc@swea.org

SWEA Care

SWEA CARE
Många av oss saknar familj och släktingar här i närheten och vi har nu glädjen att meddela att vi har en SWEA Care grupp som finns här för dig i vått och torrt.

 

Läs mer…