Network Menu

Biblioteket

Håll ögonen öppna efter nyheter på vårt bibliotek!

Vi jobbar på en uppdatering och modernisering av vårt fina bibliotek. Har du idéer och förslag till förbättringar eller vill vara med i bibliotekskommitteen, hör av dig till oss på washingtondc(Replace this parenthesis with the @ sign)swea.org!

Book-towerjpg

SWEA DCs stolthet är vårt bibliotek.

Biblioteket som är öppet mellan kl.12-15 första lördagen varje månad med undantag av januari, juli och augusti, har över 2000 titlar och är därmed ett av de största biblioteken för modern svensk litteratur i Nordamerika!

Varje år väljer SWEA DCs bokcirkel ett antal nyutgivna böcker som cirkelmedlemarna läser under året. Dessa böcker skänks sedan till biblioteket när alla läst dem. Dessutom får biblioteket regelbundet bokdonationer av medlemmar och många andra.

Biblioteket ligger på BV i House of Sweden på 2900 K St NW, Washington DC. Alla som besöker biblioteket skriver in sig hos Concierge och får sedan hjälp av vakten att åka upp med hissen.

Nybryggt kaffe, hembakat och gott sällskap finns alltid när vi träffas på bibban!

Följ denna länk och ta en titt på bibliotekets boklista.

Hjärtligt välkomna!

Biblioteket öppet den 8 december

SWEA DCs bibliotek som ligger på BV i House of Sweden håller öppet lördagen den 8 december kl. 12:00-15:00. Ta en titt på bibliotekets boklista. Där finns många härliga böcker att välja på. Trevlig läsning!