Network Menu

Aktiviteter

Varje säsong arrangerar SWEA DC en rad olika program.

Fasta programpunkter är ärtsoppa med gäster och gästtalare i februari/mars, kräftskiva i september och julfest för hela familjen i november. Varje säsong arrangerar SWEA DC dessutom lunch- och kvällsmöten med inbjudna gästtalare och utflykter och studiebesök.

Under årens lopp har vi också ombetts av Sveriges Ambassad (House of Sweden) att vara medarrangörer för en rad svenska kulturarrangemang som författaraftnar, konserter och utställningar. Ibland arrangerar vi program tillsammans med någon av de andra svensk-amerikanska eller skandinavisk-amerikanska föreningar som finns i området.

Det har många fördelar att vara placerad i USAs huvudstad. Washington DC finns ofta på svenska kulturpersoners reseplan och då ställer de för det mesta gärna upp för ett SWEA-arrangemang.

Om du har förslag på evenemang eller vill hålla i ett eget hör av dig till oss på washingtondc(Replace this parenthesis with the @ sign)swea.org

Kommande program >>>

Julbasaren >>>

Biblioteket >>>

Återkommande programpunkter >>>

*SWEA, the property owner, host and/or anyone else involved in arranging these events assume no responsibility or liability for any injuries, accidents or negligence of any nature whatsoever caused in connection with said event.