Network Menu

Välkommen till SWEA DC 2022!

Välkommen till SWEA Washington DC 2022!

Så roligt att du hittat vår hemsida! Vi är ca 120 svensktalande kvinnor i blandade åldrar från 25-95 (!) runt om SWEA Washington DC området som täcker DC, Maryland och Virginia, och vi träffas för att umgås och ha roligt tillsammas.

I SWEA DC jobbar vi aktivt med att sprida svensk kultur i området under året och firar också traditionella svenska högtider. Svensktalande kvinnor knyter nya kontakter, stöttar, inspirerar och hjälper varandra och nya väninnor blir vänner för livet!

Om du nyligen flyttat hit ta en titt igeom hemsidan -full med intressant och värdeful information som nyinflyttad eller om du har bott här en längre tid men nu intreserad av att blir medlem i SWEA DC.

SWEA Podden är ett fullspäckat (!) program för alla svenska kvinnor runt om i världen -medlem eller inte, som SWEA International bjuder på!

SWEA Forum (bara för medlemmar) kan ni bland annat läsa om olika aktiviteter och projekt inom SWEA, om ny forskning runt tvåspråkighet, stipendiater och om hur SWEA-medlemmar tillsammans arbetar för att stödja varandra professionellt. Vi har ofta ett tema i tidningen där vi tittar närmare på ämnen som kan intressera utlandssvenska kvinnor och deras familjer. Några av våra teman har varit: att bo i utomlands med barn, att flytta tillbaka till Sverige och att göra karriär utomlands.

SWEA International Webbinarier (bara för medlemmar) https://swealand.swea.org/sweas-webbinarier/kommande-webbinarier/

SWEA DC Facebook (bara för medlemmar) -här pågår diskussion mellan våra  SWEA DC medlemmar. Om du redan är medlem i SWEA DC, se till att du har tillgång till denna gruppen!

“Friends of SWEA DC Facebook” (öppen till alla) -här hittar du information om SWEA DC och events i DC, MD och VA området som Swedish Holiday Market och andra event. Notera att denna grupp är INTE samma grupp som vi har för “bara medelmmar”

Bli Medlem i SWEA DC Information om medlemskap hittar du under “Bli medlem i SWEA DC”.

Hjärtligt välkommen till Washignton DC området! Förhoppningsvis får vi äran att välkomna dej in till SWEA DC under 2022!

Hälsningar,

Mari Norberg
Ordförande, SWEA Washington DC 2022
washingtondc(Replace this parenthesis with the @ sign)swea.org