Network Menu

Kommande SWEA-program

SWEA Washington DC arrangerar ett flertal olika evenemang varje år.

Programkommiteen uppskattar all hjälp med att hitta på fler nya lämpliga program för SWEAs medlemmar, och tar även tacksamt mot hjälp med att genomföra våra olika aktiviteter. Har du någon kul idé eller vill hjälpa till med att ordna en tillställning eller en träff, tveka inte att höra av dig till oss på sweadcprogram(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com.

Överskådlig evenemangskalender >>>

Valborgsmässofirande den 29 april

Lördagen den 29 april 2017 kl.16-20 firar vi Valborg! Drott Lodge tillsammans med SWEA välkomnar dig att fira traditionell Valborg med brasa, tal till våren
av Göran Lithell, Deputy Chief of Mission på Sveriges Ambassad och körsång med Svenska Sånggruppen. Medlemmar från Washington Spelmanslag kommer att spela.

Ta gärna med din studentmössa! Vi startar firandet kl 16.00 med lekar för barn, unga och gamla. Ta med något att sitta på, din egen picnic och BYOB. Smarrigt förslag är att också ta med marshmallows och tillbehör för att göra s’mores över elden.

Firandet kommer att vara vid ett stor privat residens och privat park i McLean, Virginia och det finns parkering intill. Det kan vara besvärligt att komma fram med rullstol till festplatsen, då det är ojämnt underlag (gräsmatta).

Vänligen RSVP före den 20 april till Marit Knollmueller vid Drott Lodge med email: mknollmueller(Replace this parenthesis with the @ sign)yahoo.com eller till Pia Jensen vid SWEA med email: sweadcprogram(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com. Meddela hur många vuxna och barn ni kommer att vara och vilken organisation ni tillhör. De som tillhör Drott Lodge och SWEA har förtur, ifall det blir fullt, och det kommer att meddelas i god tid. Hör av dig om du inte får bekräftelse på din anmälan. Hjärtligt välkomna till att fira in våren tillsammans med oss!

Inbjudan

Biblioteket öppet den 6 maj

Varmt välkomna till biblioteket lördagen den 1 april kl. 12:00-15:00. Vi har veckotidningar och många böcker. Klassikerna står i rad på hyllorna och hoppas på att få komma ut på äventyr! Ta en titt på bibliotekets boklista.

Välkomna!

*SWEA, the property owner, host and/or anyone else involved in arranging these events assume no responsibility or liability for any injuries, accidents or negligence of any nature whatsoever caused in connection with said event.