Network Menu

Kommande SWEA-program

SWEA Washington DC arrangerar ett flertal olika evenemang varje år.

Programkommiteen uppskattar all hjälp med att hitta på fler nya lämpliga program för SWEAs medlemmar, och tar även tacksamt mot hjälp med att genomföra våra olika aktiviteter. Har du någon kul idé eller vill hjälpa till med att ordna en tillställning eller en träff, tveka inte att höra av dig till oss på sweadcprogram(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com.

Överskådlig evenemangskalender >>>

Biblioteket öppet den 3 februari

Varmt välkomna till biblioteket lördagen den 3 februari kl. 12:00 – 15:00. Observera att biblioteket nu ligger på BV i House of Sweden. Vi har veckotidningar och många böcker. Klassikerna står i rad på hyllorna och hoppas på att få komma ut på äventyr! Ta en titt på bibliotekets boklista.

SWEA Walks den 28 januari

Nästa Swea Walks blir söndagen den 28 januari på Smithsonian’s National Zoo i DC, med förhoppningsfullt lite varmare väder. Förra söndagen var det kallt, men vi som vågade oss ut hade en väldigt trevlig promenad i Rock Creek Park och t.o.m. dukade upp kaffe och bullar på ett picknickbord i parken. Den 28de behöver vi dock inte ta kaffe med oss för det finns en liten inomhus servering där. Klockan 10:00, som vanligt, träffas vi inne på The Visitor Center som man når från den övre parkeringen /Connecticut Ave eller att man parkerar på Conn. Ave och går in till Visitor Ctr. Jag varnar för Zoo parkeringen. Den kostar $22.00 Mer information om Smithsonian’s National Zoo finner ni här.

Mejla Catharina om du planerar att komma: caford311(Replace this parenthesis with the @ sign)hotmail.com

*SWEA, the property owner, host and/or anyone else involved in arranging these events assume no responsibility or liability for any injuries, accidents or negligence of any nature whatsoever caused in connection with said event.