Network Menu

Kommande SWEA-program

SWEA Washington DC arrangerar ett flertal olika evenemang varje år.

Programkommiteen uppskattar all hjälp med att hitta på fler nya lämpliga program för SWEAs medlemmar, och tar även tacksamt mot hjälp med att genomföra våra olika aktiviteter. Har du någon kul idé eller vill hjälpa till med att ordna en tillställning eller en träff, tveka inte att höra av dig till oss på sweadcprogram(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com.

Överskådlig evenemangskalender >>>

Fira midsommar med SWEA!

Välkomna att fira midsommar tillsammans med SWEA, Drott Lodge och ASA söndag den 24 juni mellan 3pm-6pm i Carderock Park, MD.

Ta med dig vänner och familj, mat och dryck, blommor och grönt och fira en traditionell midsommar med att klä och dansa runt majstången.

Program:
3:00 – Barnlekar med priser – Vi klär midsommarstången tillsammans
3:45 – Välkomsttal
3:50 – Midsommarstången reses
4:00 – Midsommardans och sång lett av Kerstin Hendricksons
4:45 – Knytmiddag med live-musik

Notera att Carderock Park inte har några soptunnor så ta gärna med någonting att samla ihop ert skräp i.

Vi ser fram emot att se er där!

Midsummer Picnic Flyer

SWEA Visits – Mikko Nordic Foods

Fredagen den 15 juni gör vi en utflykt till Mikko Nordic Foods. Vi träffas där klockan 17:00. Adressen är 1636 R Street NW, Washington DC. Om du planerar att komma så hör du av dig till Cecilia Browning cebrowning(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com så att hon vet hur många vi blir. Välkommen!

Biblioteket

SWEA DCs bibliotek som ligger på BV i House of Sweden har sommaruppehåll fram till september. Under tiden kan ni ta en titt på bibliotekets boklista. Vi önskar er en glad sommar!

*SWEA, the property owner, host and/or anyone else involved in arranging these events assume no responsibility or liability for any injuries, accidents or negligence of any nature whatsoever caused in connection with said event.