Network Menu

SWEA Talks med Helena Thorfinn

Inbjudan till SWEA medlemmar!

Möt författaren Helena Thorfinn som efter två bästsäljande romaner om livet som utlandssvensk i Asien nu bosatt sig här i Washington DC. Böckerna har väckt stort intresse i Sverige och många av situationerna som skildras i romanerna har mött stort gensvar och stort igenkännande bland just oss som lever i “third culture” miljöer. En större intervju med författaren kommer inom kort att publiceras i SWEA International´s tidning.

Välkomna till en kväll där Helena berättar om sina böcker, bakgrunden till dem och hur mottagandet i Sverige har varit. För de som vill läsa böckerna innan författarkvällen går det bra att kontakta Helena på hthorfinn(Replace this parenthesis with the @ sign)hotmail.com och köpa böckerna från henne i Cleveland Park, alternativt kan de laddas ner från AdLIbris hemsida.

Vi bjuder på vin och tilltugg. Antalet platser är begränsat. Det kommer att finnas böcker att köpa hos Ulla. $25 för hardback och $10 US för pocket (kontant).

Tid: Torsdagen den 31 maj kl. 19:00

Plats: Hos Ulla Olofsson i Alexandria (se vägbeskrivning i senaste Kommande Program utskick – eller fråga Maria vid anmälan)

Kostnad: $5.00 kontant i dörren

Anmälan: Maria Bouroncle mariabouroncle(Replace this parenthesis with the @ sign)hotmail.com senast den 29 maj (då antalet platser är begränsat så råder vi till tidig anmälan)

Inbjudan